Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

Asansör İçi Ekranlarda Uzaktan Yönetim

Neden Asansör İçi Ekran?

Asansör içerisine konumlandırabileceğiniz endüstriyel tipte asansör içi lcd/led ekranlarla, hedef kitlenize ulaşın. İster kendi reklamınız yapın, isterseniz reklam yaparak para kazanın.

En basit kullanım şekli olarak; CD, DVD ya da USB bellek gibi dijital bir medyaya kaydedilmiş görsel içeriğin herhangi bir medya oynatıcı aracılığı ile bir ekranda gösterilmesi olarak düşünülse de, bu kullanım şekline tam olarak Digital Signage denemez. Çünkü Digital Signage kullanımındaki temel amaçlardan birisi de, farklı konumlarda bulunan ekranlardaki içeriğin anlık olarak değiştirilebilmesi, her bir ekran için ayrı içerik planlanıp zamanlanabilmesi ve böylece broşür, afiş, poster gibi klasik reklam araçlarına göre ciddi maliyet avantajı sağlamaktır. Merkezi bir yönetim sayesinde sistem üzerinde anlık içerik değiştirme, planlama gibi işlemlerin yapılabilmesi sağlanmaktadır.

Detaylı bilgi için ürün sayfasını ziyaret ediniz : Asansör Wall (Asansör İçin LED/LCD Bilgilendirme Ekranları)

WEB TABANLI MERKEZİ YÖNETİM

Kurumunuza ait onlarca şubelerinizde yayınlanmasını istediğiniz içerikleri (duyuru, kampanyalar, indirimli ürünler v.b.) yönetebileceğiniz bir altyapıya çözümü sunmaktadır. MarketWall web arayüzü ile merkezi bir sunucu üzerinde oluşturacağını içerikleri tüm kanallara/ekranlara otomatik olarak aktarılmaktadır.

Detaylı bilgi için ürün sayfasını ziyaret ediniz : Asansör Wall (Asansör İçin LED/LCD Bilgilendirme Ekranları)

Faydalı Linkler:

Share this post