Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

Çevreci Süpermarket Akyurt Mutlu Şubesi Açıldı.

Akyurt Süpermarket’in yeni yüzü Mamak Mutlu şubesi 14 Kasım cumartesi günü açıldı.

Yepyeni bir alışveriş deneyimi sloganıyla yola çıkan Akyurt, konsept uygulamalarının son örneği olan Mamak Mutlu şubesinde müşterilerin kendisini rahat hissedeceği 1800 metrekare alan içinde özgür bir alışveriş fırsatı sunuyor ve 78 kişilik profesyonel ekibiyle her zaman olduğu gibi tüm müşteri ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap veriyor.

Geniş ürün gruplarının bulunduğu Mutlu mağazası, her yaştan ve her kesimden müşteriye rahatlıkla hizmet verebilecek bir formatta olmasının yanı sıra, kullanılan özel raf boyları sayesinde ürünler içinde kaybolmadan ve mağazaya hakim şekilde alışveriş yapmanın keyfini Akyurt, bu mağazada da bizlere yaşatıyor.

Türkiye'de Bir İlk : Market Wall

Perakende sektöründe yeniliklerin öncüsü Akyurt Market, teknolojiyi şubelerine taşıyarak artık dijital reklam çağına geçiş sağlıyor. Market içerisinde bulunan dijital ekranlar sayesinde kağıt israfına son vererek çevrenin korunmasınada fayda sağlayan Akyurt Süpermarket aynı zamanda müşterilerine en güncel ve en hızlı şekilde kampanyalarını duyurma imkanı da sağlıyor.

 

 

2015 yılı bitmeden yeni konsept mağazalara bir belki iki tane daha ekleneceğini belirten Akyurt Süpermarket Yönetim Kurulu Üyeleri, Akyurt’un yaşadığı dönüşüm ve gelişim sürecinin şirket var olmaya devam ettiği sürece hiç durmadan aralıksız şekilde devam edeceğini belirterek; “Biz Akyurt olarak sadece başarılı olmak için değil, çağın ilerisinde, öncü, rol model alınan yapımızı daha da iyi yerlere taşımak için çalışıyoruz ve hiç ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladılar.

http://akyurt.com.tr/akyurt-supermarketin-mamakta-10-ve-en-buyuk-magazasi-mutlu-subesi/

Share this post