Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

Çift Ekranlı Kiosk

Çift Ekranlı Kiosk

Hastane, AVM, Okul, Belediye ve Resmi Kurumlar için yeni bir kiosk modeli.

Çift Ekranlı Kiosk

Hastane, AVM, Okul, Belediye ve Resmi Kurumlar için, opsiyonel merkezi içerik yönetim sistemi veya usb medya oynatma özelliği ile yönlendirme ekranı veya kat planı olarak kullanabileceğiniz, video, resim ve şablonu tanımlanan haber ve duyurularınızın sunum imkanı sağlayan 55“+32” Endüstriyel LED Ekranlı Kiosk Sistemi .

Endüstriyel Ekran ile 7x24 Kullanım

Kullanılan LCD ekranlar endüstriyel tipte IPS panel olup görüntü kalitesi Full HD (1920x1080 piksel)’dir, Bu sayede her açıdan ekranınıza bakıp, renk kaybı yaşamadan izleme deneyimine sahip olabilirsiniz. IPS Ekran'lar diğer ekranlarda olan; "Tam karşıdan bakma gereği, yansıma kayıpları, açıya göre renk değişimi" kayıplarını sıfıra indirir. Diğer ekranlara göre oturma ve bakma açınızı ayarlamanız gerekir. Baktığınız açıya göre görüntü kalitesi, renk canlılığı değişir. IPS Ekran'da ise nerede oturduğunuz, hangi açıdan ekrana baktığınızın önemi olmadığından her açıdan aynı görüntüyü alarak aynı renk canlılığı deneyimini yaşayabilirsiniz. IPS Ekran'lar diğer monitörlerde olan 6 bit renk derinliğini 8 bit olarak sunmaktadır. Diğer ekranlarda ışık/güneş yansıması karşısında neredeyse ekran görünmez hale gelirken, IPS Ekran'lar da bu yansıma en aza indirgenmiştir. Ayrıca IPS Ekran'lar diğer ekranlara göre enerji tasarrufu sağlamaktadır. Ses çıkışı olarak 10W’lık bir çıkış gücü sunmakta olup, iç mekan bölgesel ortam için çok yeterli bir değerdir.

LED ekranı çalınma, çizilme ve darbelere karşı koruyacak şekilde bir 5-6 mm temperli koruma camı, gövde istenilen renkte profil-saç yapı ile üretilmiştir.Ayrıca kumanda kontrol sağlamak için kilitli kapak imkanı vardır. LED ekran yüzeyinin çizilmelere ve darbelere karşı korunması için 5-6 mm temperli koruma camı bulunur.

Merkezi ve Uzaktan İçerik Yönetim Sistemi

Opsiyonel olarak Web tabanlı merkezi içerik yönetim sistemi üzerinden kontrol edebileceğiniz sistem için tüm projelerimizde kullandığımız ve kendi üretimimiz olan İçerik Kontrol PC üzerinden herhangi bir kablolama ihtiyacı olmadan, kablosuz olarak verilerin alınması, sistemde gösterilmesi de sağlanabilmektedir. Bu çözümümüzde her bir sistemin uzaktan yönetim servislerinin devamlılığının sağlanabilmesi için yıllık hizmet ücreti sisteme ilave edilmektedir.

%100 Yerli Üretim

Tasarımlarımız Ankara Ostim İvedik Organize Sanayi'nde bulunan 3250 m2 kapalı alanda üretim tesislerimizde gerçekleştirilmektedir. Faaliyet alanlarımız saç aksamlı tüm cihaz kutuları metalin her türlü işleyişini hazır hale getirerek müşteri isteğine yönelik ürün gruplarını ortaya koymaktayız. Mühendislik hizmetleri; tasarım aşaması ile başlayan iş yönelimlerimiz işinin ehli ustalarımız ile bütünleşip punçlama, kesim, büküm, kaynak, torna, tesviye, montaj ve kaplama aşamalarının ardından kalite departmanından geçerek müşteriye ulaşır.

Kiosk tasarımları konusunda ihtiyaç halinde farklı tasarım çalışmaları sağlanabilir. İstenildiği takdirde farklı ekran boyutlarına göre çalışma hazırlanabilir.

 

Share this post