Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

okul tv

PUZA EĞİTİM KURUMLARI KURUMSAL TV SİSTEMİ

Son dönemde eğitim kurumları tarafından yoğun ilgi gören Kurumsal TV sistemi çözümü Puza Eğitim Kurumlarında hizmete girdi. Yurtiçi ve yurtdışında şubeleri bulunan Puza Eğitim artık öğrenci, veli ve çalışanlarını kurumsal tv sistemimiz ile tek bir noktadan bilgilendirebiliyor.

Öğrencilerin sınav sonuçlarını, ders / sınav programları, duyurular, görsel ve işitsel eğitim materyallerini ekrana taşıyan sistem, tek bir merkez üzerinde her bir ekranı ayrı ayrı olacak şekilde veya gruplanmış ekranlar şeklinde yönetebiliyor. Bu sayede bir şubedeki etkinlikleri sadece o şube öğrencilerine sunarken, genel duyuruların ise tüm şubelerde aynı anda yayınlanabiliyor. Farklı kullanıcı yetkilerine sahip sistem ile ayrıca yönetici yetkisi dahilinde oluşturulan kullanıcılar sadece kendisine yetki verilen ekranda içerikleri yönetebiliyor.

Her türlü video, resim, ofis dokümanı (word, excel, pdf powerpoint) gibi formatlara destek veren sistem ayrıca kurumsal intranet sayfası ile entegre çalışarak ikincil bir yazılım/arayüz ihtiyacı bulunmadan kurum intranet sayfalarını ekrana taşıyabiliyor. Örneğin ekranlarda gazete okumak veya twitter, instagram, facebook gibi sosyal site sayfalarının okunmasına imkan sağlayor.

Tenefüs saatlerinde eğlenceli videolar, klipler ile moral verilen öğrenciler sistemi beğernmiş görünüyor. :) 

kurumsal tv

kurumsal tv

kurumsal tv

kurumsal tv 

Share this post