Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

TSE Araç Muayene İstasyonları Sıramatik Sistemi

Türk Standartları Enstitüsü(TSE) tarafından 81 ilde açılacak olan, LPG montajı, araç tadilatları, ambulans/itfaiye araç tadilat ve muayenelerinin yapılacağı TSE Araç Muayene Kontrol Merkezlerinde Sıramatik Sistemleri kullanılmaya başlanmıştır.

TSE tarafından randevulu olarak da hizmet verecek istasyonlar, Sıramatik Sistemleriyle entegre edilerek, randevulu müşterilerin, sıra numalarını bilet makinesinden almaları ve işlemlerini hızlı ve düzenli bir şekilde gerçekleştirmeleri amaçlanmıştır.
Araçlarının muayenelerini yaptırmak isteyen vatandaşlar,TSE sitesinden randevu alıp muayene istasyonuna geldiklerinde, dokunmatik ekranlı Bilet Makinelerine, randevu numarası veya şasi numaralarını girerek sıra numaralarını alıp işlemlerini gerçekleştirmektedir. Randevusuz gelen vatandaşlar ise dokunmatik bilet makinesinden ilgili işlemden sıralarını alıp bekleme salonunda beklemektedir.

Bekleme salonuna ve bekleme salonunun dışından görüntülenmesi için dış bölüme yerleştirilen, ana yönlendirme ekranlarından sırası gelen bilet numaraları takip edilemektedir.

İşlem sınırlandırma, çalışma saati limitleme

Limitleme özellikleriyle, mesai bitiminde veya öğlen arasında sıra verilmesini durdurmakta veya ertelenmektedir. İstasyonun günlük çalışma kapasitesi sınırlandırılarak, aynı gün içerisinde yetiştirilemeyecek olan işlemler için sıra verilmesinin önüne geçilmiştir.

İnternetten online randevu entegrasyonu

TSE tarafından geliştirilen internetten online randevu alt yapısı, tarafımızca sunulan randevu alt yapısına entegre edilmiş, plaka ve şasi numarasıyla, istasyonlara ve işlemlere göre alınan randevu numaralarının, şubede bilet makinası üzerinden denetlenip alınması sağlanmıştır.

Performans raporları, web tabanlı yönetim

Sistemin sunduğu web tabanlı yönetim ve performans raporları alt yapısıyla, TSE istasyonları cep telefonu, tablet veya bilgisayarlar üzerinden sisteme bağlanarak, performans raporları almakta ve istasyonu uzaktan yönetmektedir.

Milli sermayeyi koruma, özel işletim sistemi kullanımı

Firmamız tarafından geliştirilmiş, Linux işletim sistemine geçiş sağlanmış, açık kaynaklı tasarım, yüksek performans, istikrarlı çalışmanın yanı sıra, işletim sistemleri için yurt dışına ödenen lisans bedellerininyurt içerisinde kalması ve bilgi güvenliği sağlanmıştır.

 

Share this post