Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

Yeni Nesil Marketler Online Kampanya Düzenleyebiliyor

Perakende sektörü artık merkezi içerik yönetimi ile dijital ekranlar üzerinden satışlarını artıracak.

Yenilenen Marketler artık Müşterilerine aradıkları avantajları online olarak sunabiliyor.

Market Wall sistemi ile müşterilere anında kampanya sunmak ve mağaza içerisindeki müşteriere mevcut avantajlardan faydalandırmak artık mümkün. Yüzde yüz yerli üretim olan sistem sayesinde mağaza içerisine yerleştirilen endüstriyel ekranlar üzerinden anlık kampanya yönetimi, planlı kampanya yönetimi, birden fazla şube üzerinde bölgesel hatta tek bir ekrana kadar inebilen derinlikte bir ekran yönetim sistemi sağlayan sistem her bir müşterilerin alışveriş sepetinde en az 1 TL'lik artışı hedef alıyor. 

Kurumsal Şirketlerin Tercihi

Sistem sayesinde, haftalık, günlük hatta anlık olarak değişen, ürün stok, fiyat ve kampanya reklamlarını, televizyon ekranları, saydam (transparent) cam vitrinler, video wall ekranlar, yazarkasa ve elektronik tartı ekranları gibi görüntüleme mecraları üzerinden müşterilere sunulmasını sağlıyor. Görsel uyarılar ile müşterileri alışveriş anında etkileyerek, sepet ortalamasını arttıran sistem, aynı zamanda hızlı, doğru, güncel bilgileri sunarak marka değeri ve güveni arttırıyor.

Farklı noktalarda, birden fazla şubesi bulunan marketlerin, Web Tabanlı Merkezi Yönetim Sistemi ile tek bir noktadan kontrolünü sağlayan sistem, ürün fiyat ve kampanya içeriklerinin oluşturulması için kullandığı otomize edilmiş yöntemler ile personel ve zaman maliyetlerini en aza indirmekte.

Bilgiyi süzüp karar almaya hazır hale getirmek gerekiyor

Kerim Tatlıcı / Migros Bilgi Teknolojileri İş Geliştirme ve Ar-Ge Merkezi Müdürü

“Bizde mağaza müdürleri müşteriye, ürüne yakın olmalı. Veriyi toplamak yeterli olmuyor. Bilgiyi süzüp karar almaya hazır hale getirmek gerekiyor. Bu yıl Twitter benzeri bir app yarattık, mağazada 30’a yakın sensör var. Bu sensörler sanal müdür yardımcısı gibi davranıyor. Bir mağaza müdürünün izlemesi gereken tüm bilgileri veri ambarında topluyor, süzüyor ve bir timeline şeklinde mağaza müdürünün karşısına çıkarıyor. Mağaza müdürünün rapor çalıştırması gerekmiyor. Biz mağaza müdürünün vaktini ofiste değil müşterinin karşısında geçirmesini istiyoruz. 18 yıllık verimiz, 8 milyon müşterimiz var. Kişiye özel kampanya yapmak istiyoruz. Kişiye özel sanal market search engine yazıyoruz. En önemlisi de 2000 yılından beri tedarikçilerimizle verimizi paylaşıyoruz. 2017 yılından itibaren mobil dışında uygulama geliştirmemeye yönelik bir kararımız var. Çalışan yeni arkadaşlar işini ya iPad’den ya da telefondan yapmak istiyor. Müşteri tarafında ise mağazaya girdiğinde avantajın ne olduğunu görmesini istiyoruz. Tedarikçi tarafında ise reyonların fotoğrafını çekerek hangi ürünlerin olup olmadığını analiz etmeye başladık.”


Market Wall - Akyurt Marketler Uygulaması from DigiTabela.com on Vimeo.

 


Çevreyi Koruyor

Kağıt israfının yanında, baskı ve baskı ürünlerinin çevreye yaydığı kimyasal atıkların önlenmesinde de faydası bulunan sistem sayesinde, ülkemizde bulunan market sayısı gözönüne alındığında hiçde azımsanmayacak ölçüde çevrenin korunmasına katkı sağlıyor. Dağıtım kanalı ile fosil yakıtların çevre kirlilğine olan pozitif katkısınıda düşünmeden edemiyoruz.

Teknolojiyi Takip Ediyor

NFC, QR Code, RFID, Bluetooth gibi teknolojiler ile müşterileri tanıyan sistem, müşterilere özel indirim ve kampanyalar sunarak aktif bir etkileşim sağlayabilmekte. Sistemin geliştirmesi yerli mühendislerce yapılmış olmasının faydası ise müşteri istekleri doğrultusunda geliştirilmeye açık olması.

Detaylı bilgi için : http://digitabela.com/market-signage

 

Share this post