Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

“Yerli Market” projesi için düğmeye basıldı

“Yerel marketler size yeter” mesajıyla bir araya gelen İstanbul Perakendeciler Derneği’ne (PERDER) üye yerel market zincirleri proje lansmanını “Yerli Market Haftası” adı altında Hilton Convention Center’da gerçekleştirecek. Hazırlıkları başlanan “Yerli Market Haftası” etkinliği, 15-16 Aralık günlerinde 2 gün boyunca şenlik havasında geçecek.

Rekabeti bir yana bırakıp “yerli” olana sahip çıkmak adına bir araya gelen yerel market zincirleri konuyla ilgili kamuoyu oluşturmak için pek çok ortak kampanya ve proje gerçekleştiriyor. Proje lansmanı ise 15-16 Aralık günlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek. Projenin temel amacına uygun olarak “yerli” olana sahip çıkılması, yerelliğin desteklenmesi adına yetkililer, sektörden ve kamuoyundan da bu anlamda büyük destek beklediklerini ifade etti.

İstanbul Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Ramazan Ulu, Türkiye ekonomisindeki yapısal sorunlar nedeniyle “yerel”liğin yeniden önem kazandığını ve bu konuda herkese görev düştüğünü söyledi. Ulu, bu amaçla derneğe üye yerel market zincirleri olarak “Yerli Market” projesini hayata geçirdiklerini, proje kapsamında da“Yerli Market” logolu tüm marketlerde bu bilinci oluşturmak ve yerli olanı tercih edilir kılmak için pek çok kampanya gerçekleştirdiklerini iletti. Her ayın ilk haftası PERDER’in projeye üye tüm yerel marketlerinde kamuoyu oluşturmaya ve “yerel”liğin önemine dikkat çekmeye yönelik farklı çalışmalar yürütülüyor.

15-16 Aralık’ta Yerli Market Haftası kutlanacak

“Yerli market” proje lansmanınında gerçekleştirileceği 15-16 Aralık günlerinde “Yerli Market Haftası”  adı altında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Tüm orta ölçekli yerli üretici, tedarikçi ve İstanbul PERDER’e üye yerel perakende zincirlerini bir araya getirecek, şenlik havasında geçecek etkinlik Hilton Convention Center’da 2 gün boyunca devam edecek.

Sanayicilerin, vatandaşların, merkezi ve yerel kamu kurumlarının "yerel"e sahip çıkmaları ve öncelik vermelerinin ülkenin geleceği için kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Ulu, açıklamasında “Yerel marketler olarak biz taşın altına elimizi koyduk. Tüm kamuoyundan da yerel olanasahip çıkmaları konusunda destek bekliyoruz. 15-16 Aralık günlerinde 2 gün boyunca Hilton Convention Center’da şenlik havasında geçecek olan “Yerli Market Haftası”na tüm orta ölçekli yerli üreticileri, tedarikçileri bekliyoruz, biz yerel marketler olarak hepimiz orada olacağız.  Bu etkinliği her yıl aynı tarihlerde tekrarlayarak sadece kutlanan değil, “yerel” olan için değer yaratan da bir hafta oluşturacağız.” diye belirtti.

Alıntı : http://www.perakende.org/dernekler/yerli-market-projesi-icin-dugmeye-basildi-1342801685h.html

Share this post