Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

hotel saati, hotel döviz kuru tabelası, hotel hava durumu ekranı, hotel oda fiyat tabelası

HOTEL DÜNYA SAATLERİ TEK EKRANDA!

Hotel Resepsiyon Bilgilendirme Ekranı

Otel resepsiyon önünde ihtiyacınızı olan farklı şehirlere/ülkelere ait  dünya saatleri, anlık tarih ve saat, otel resimlerinin slayt görünümü, otel iletişim (adres, telefon, nöbetçi müdür) bilgileri, otel döviz kurları (exchange rates) tabelası, oda fiyat (room rates) tabelası, farklı ülke/şehirlerei ait anlık hava durumu ve sıcaklık bilgileri gibi ihtiyacınızı olan tüm bilgileri tek bir ekranda size sunuyoruz.

Otel'iniz için Resepsiyon Tabelası

Otelinizi ihtiyacı olan döviz tabelası, dünya saatleri, oda fiyatları, analog ve dijital saat, hava durumu ve oteliniz ile ilgili iletişim bilgilerini tek bir ekranda, üstelik istediğiniz an uzaktan değiştirebileceğiniz Hotel Bilgilendirme Ekranı çözümünü en uygun fiyatlarla size sunuyoruz.

Hotel girişinde resepsiyon arkasına konulacak istediğiniz boyutlara sahip bir lcd/led monitörü ve bu monitöre bağlayacağınız sistemimiz ile modern görünümlü bir dijital tabela sahibi olacaksınız. Üstelik tüm bilgileri güncellemek için şifreniz ile giriş yaparak uzaktan bağlantı ile yapabilirsiniz.

Ürün hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Share this post