Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

ayna tv

Ayna Arkası Gizli Ekran Sistemi

Ayna (Mirror) TV Nedir?

Şeffaf Ayna veya Ayna TV olarak adlandırılan sistem ile otel, hastane, bar ve restorantlar, yatak odaları ve banyo gibi alanlarda kapalı iken ayna olarak kullanabileceğiniz, açıldığında ise ister tv ekranı isterseniz bilgilendirme ekranı olarak kullanabileceğiniz bir çözüm sunuyoruz.

Yansıma teknolojisi kullanılarak üretilen Ayna TV'ler, kullanılmadığı zamanlarda standart ve dekoratif bir ayna görevi görürken, kumandanıza bir dokunuşunuzla televizyon özelliği kazanacaktır.  Küçük mekanlarda derinlik yaratmak amacıyla sıklıkla kullanılan aynalar artık sadece ayna olmayacak. Bronz ve gümüş renklerde, ister çerçeveli, ister çerçevesiz olarak kullanılabilen Ayna TV de mevcut dekorasyonunuza uygun çözümler üretilebilmektedir.

Özel olarak ve istenilen ölçülerde imal ettiğimiz çözümümüz ile ayna arkasına yerleştirdiğimiz endüstriyel monitörler ve pcler ile isteklerinze uygun şekilde reklam, bilgilendirme, sunum dosyalarınız sunabilir, üstelik herhangi bir usb vs. bağlamadan tüm ekranlarınız merkezi yönetim sistemi yazılımımız ile uzaktan kablosuz olarak yönetebilirsiniz.

Kullanılan ekran boyutları 10"-65" arasında değişmektedir. Parlaklık oranı ise yine seçilecek ekran türüne göre farklılık göstermektedir.

Kullanılan endüstriyel tipte monitörler için bilgi almak istiyorsanız burada bulunan linkten faydalanabilirsiniz:

Uygulama Örnekleri

Başlıca uygulama alanları olarak aşağıdaki çalışmalar sayılabilir:

  • Asansör İçi Ekranlar,
  • Banyolar,
  • Yatak Odaları,
  • Gizli/Gömme Salon Ekranları,
  • Toplantı Odaları,
  • Site/Apartman,Bina Girişleri,
  • Otel Lobileri, ve Odaları
  • Restorantlar,
  • Mağaza İçi ve Vitrinleri

Ayna Özellikleri

Bronz/Gümüş reflekte özellikli, temperli, 4 mm'den başlayan kalınlık, kenar işleme ve istenilen noktalardan bağlantılanabilen bir çözümdür. Ölçüleri müşteri tarafından belirtilen boyutta üretilebilmektedir. Ekran kısmında ışık geçirgenliği %15-40 arasında azaltmaktadır. Bu sebeple kullanılan ekranlar endüstriyel tipte ve yüksek parlaklık görünüm sunan monitörlerdir.

Ayna TV sistemi, kapalı olduğunda bir ayna olarak işlev görür ve izleyicilere bir ayna yüzeyi sunar. Ancak televizyon açıldığında, içerideki ekran görüntüsü görünür hale gelir. Bu tasarım, televizyonun odanın dekorasyonuna uyum sağlamasına ve izlenmeyen durumda estetik bir ayna olarak kullanılabilmesine olanak tanır.

Ayna televizyonlar genellikle özel tasarım ve üretim gerektiren lüks evler, oteller veya ticari alanlarda tercih edilebilir. Bu tür teknolojiler, televizyonun yalnızca açık olduğu zamanlarda görüntüyü sunan geleneksel televizyonlardan farklı bir estetik sunar.

 

Share this post