Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

ürün katalogları

Kataloglar

Projelerimizde kendi üretimimiz olan veya sınıfında en kaliteli ürünler ile çözümünü sunduğumuz ürünlere ait detaylı bilgi broşürlerimizi bir arada sunmak için katalog sayfasını oluşturduk. Sayfanın güncelliği ile ilgili bilgi sayfa sonunda yer almaktadır.

Ürünlerimizi aşağıda yer alan kategorilerde sınıflandırarak kolay erişim imkanı sunuyoruz. Soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 


Kiosk Model Kataloğu

İstediğiniz ekran boyutunda yatay veya dikey, isteğe göre dokunmatik olabilen kiosk modellerimize ait ürün sayfasına buradan erişebilirsiniz.

kiosk modelleri kataloğu

Kiosk ürün sayfasına aşağıdaki linkte erişebilirsiniz.

Güncel model kataloğuna aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. 


Asansör İçi Reklam / Bilgilendirme Ekranı Model Kataloğu

asansör içi reklam ekranı

Asansör içi reklam ve bilgilendirme ekranları ile ilgili ürün sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca ürünler ile ilgili katalog dosyamız aşağıdaki linkte yer almaktadır.


Kurumsal TV Yayın Sistemi Ürün Kataloğu


Ayna TV Kataloğu

Ayna TV, Oteller ve lüks konutların içerisinden endüstriyel tip yüksek parlaklığa sahip monitör ile özel üretim ayna sisteminden oluşan ayna tv sistemi ile tv açıkken ayna arkasında görüntü alabileceğiniz veya tv'yi kapattığınızda tamamen aynaya dönüşen modern bir çözümdür. Ürün sayfasına buradan ulaşabilir ve ürün güncel kataloğuna aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.


Hotel Resepsiyon Bilgi Ekranı Kataloğu

hotel tabela led blgi ekranı

Hotel Dünya Saati, Hotel Oda Fiyat Tabelası, Hotel Döviz Tabelası gibi bir hotel resepsiyonunda olmazsa olmaz tüm bilgileri tek bir ekranda sizlere sunuyoruz. Hotel TV Ekranı ürün sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.

En güncel ürün kataloğu için aşağıdaki pdf dosyasını inceleyebilir varsa sorularınızı satış ekibimize sorabilirsiniz. 


Döviz Kuru Tabelası Kataloğu


LG Endüstriyel Monitör ve Video Wall Monitör Kataloğu


Barco Clickshare Kataloğu


Son Güncelleme Tarihi : 30 Ağustos 2023

Share this post