Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

otel kiosk

Otel Kiosk Çözümleri

Firmamız tarafından tamamen istekleriniz doğrultusunda donanım ve yazılım üretimi yapılarak ürünleştirilen kiosklarımız, özellikle oteller için günümüzde olmazsa olmaz bir araç olarak karşımıza çıkmaktadır.  Misafirlerinize sunduğunuz her türlü tanıtıcı resim ve videoların merkezi olarak uzaktan yönetilmesine imkan tanıyan sistemimiz ayrıca otel oda fiyatları, otele ait döviz kurları, hava durumu, havaalanı uçuş bilgileri, sosyal medya paylaşımları, gazete ana sayfaları gibi bilgileri ekranlarınızda sunabilirsiniz. 

Sistem, merkezi olarak otel içerisinde bulunan her bir ekranı tamamen ayrı bir tv kurumsal kanalı gibi yönetmenize imkan tanır. Özellikle toplantı odaları girişlerine yerleştirilen ekranlar sayesinde mevcut anda hangi toplantının olduğu, toplantının zaman planı, firma bilgileri, tanıtım resim ve videoları gibi bilgiler ekrana verilebilir. Ayrıca dijital kürsü sistemleri sayesinde konuşmacının bilgileri ve diğer içerikler anlık olarak ekranlardan sunulabilir.

Üretimin yapmış olduğumu kiosk sistemlerini otellerde kullanımı (Ankara Mariotte Hotel) ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki resimlerden inceleyebilirsiniz.

Burada kullanılan monitörleri 65" boyutunda olup kiosk boyutu 2.10x1.10 m. ebatlarındadır. DKP saç profil, paslanmaz çelik birleşimi ile sunulan kiosklarda ayrıca 6 mm temperli cam ile ön panelin koruması sağlanmaktadır. Detaylı bilgi ve fiyat almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

marriotte hotel kiosk

marriotte hotel kiosk

marriotte hotel kiosk

Kiosk çözümleri ile ilgili katalog ve örnek tasarımlara aşağıdaki linkten erişebilirsiniz:

Share this post