Bilgilerinizi gönderin. Uzman ekibimiz sizi arasın. Doğru Fiyat için detaylı bilgi verebilirsiniz.

yönlendirme tabelaları

Dijital Yönlendirme Tabelaları

DİJİTAL YÖNLENDİRME EKRANLARI

Yönlendirme Tabelaları sizi ulaşmak istediğiniz yere gitmenize yardımcı olan iç mekan veya dış mekanlarda kullanılan yardımcı işaret levhalarıdır. Ancak günümüzde levhalar sadece yön göstermekle kalmıyor. İsterseniz bu levhalardan müşterilerinize ulaştırmak istediğiniz mesajı iletebilir veya bir ürün tanıtımı da yapabilirsiniz. Bunun için dijital yönlendirme tabelaları/ekranları size yardımcı oluyor. Uzaktan yönetim imkanına da sahip olan LED ekranlar ile kullanılan sistem ile hem yönlendirici animasyon/videolar ile yön bulmaya yardımcı olmakta, hem de mesajınızı kişilere ulaşmasını sağlamakta.

Özellikle Otel, Alışveriş Merkezleri, Hastaneler, Belediyeler, Kamu Kurum ve Kuruluşları gibi yerlerde sıklıkla kullanılan yönlendirme tabelaları ve dijital haritalar sayesinde kurum içinde karmaşa azaltılmaya çalışılırken şık görünümü ile işletme/kurumunuza değer katmakta.

Kiosk tarzında çalışmalarımızla hem yönlendirme tabelası hem de kurumsal bir tv kanalı gibi kullanabileceğiniz sistem için örnek modellere buradan inceleyebilirsiniz.

Dijital Yönlendirme Ekranları için uzaktan yönetim ve içerik ise diğer önemli bir nokta.

Bu arada Kıbrıs'ın nerede olduğu konusunda bir eğitim de şart görünüyor. :)

Share this post